Chora - Dependable Innovation
Chora - Dependable Innovation
EN
 

Test Ingeniør
Aarhus, Denmark

Er du uddannet Ingeniør, Elektroniktekniker eller lignende med erfaring og interesse indenfor test af elektronik på forskellige niveauer, så kan du være vores nye kollega. Chora A/S søger endnu en Test Ingeniør til vores nyerhvervede udviklingshus i Aarhus.

Hos Chora excellerer vi i at designe, udvikle og producere avancerede hardware og software løsninger inden for RF-sektoren. Vi er de bedste i vores felt, og vi er i vækst - nu vil vi gerne invitere dig med på rejsen.

DIN ROLLE

Du vil som vores nye Test Ingeniør blive en del af vores team til opbygning af test faciliteter produktionen. Vi er et dedikeret team, og vi har højt fokus på samarbejde, sans for kvalitet og service. Vi leder efter en, som er klar på at samarbejde med kollegaer i forbindelse med test af komponenter, moduler og produkter. Du vil blive vores go-to person, når det kommer til test og fejlanalyse. I samarbejde med R&D vil du udføre tests, vedligeholde og optimere vores testprocedurer samt udvikle værktøjer, som optimerer den måde, vi udfører test af vores produkter. Dine opgaver og ansvarsområder inkluderer bl.a.:

▪ Drive NPI-processen og tage ejerskab over test af prototyper
▪ Udvikle produktionstests herunder dokumentation og test-optimering
▪ Medvirke til løbende kvalitetsoptimering via opsamling af viden
▪ Definere, udføre og dokumentere komponent, modul- og produkt tests

Du er som person fleksibel og en naturlig problemløser alt imens, du interagerer med flere stakeholders. Du trives med en hverdag, hvor du både får mulighed for at arbejde i teams og alene.
Der forventes ikke at være rejsedage forbundet med stillingen. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Løn efter kvalifikationer

 

DIN PROFIL

Den ideelle kandidat har en ingeniøruddannelse eller tilsvarende. Du har hands-on erfaring samt interesse for elektronik, hardware og software. Kendskab til telekommunikation og RF er en fordel, men ikke et krav. Du har desuden kendskab til Windows og Linux OS, samt kendskab til C/C++, Python og lignende. Du har minimum 5 års erfaring med lignende arbejdsopgaver, og er flydende i dansk og engelsk – både i skrift og tale. Stillingen kræver at du har en ren straffeattest, og at du enten er dansk statsborger eller har boet i Danmark de seneste 7 år. 

 

 

CHORA SOM ARBEJDSPLADS

Vi er en mindre, uformel organisation på knap 30 personer, hvor der kommunikeres og besluttes direkte mellem de involverede parter. Vi kan tilbyde dig et ansvarsfuldt og spændende job i en branche, som få kommer til at opleve.

Vi kan også tillbyde dig:

▪ Løn efter kvalifikationer, bonusordning udregnet på baggrund af performance og årets resultat, firmabetalt sundhedsforsikring, og pension
▪ Fantastiske kollegaer, personaleforening, årlige jule- og sommerfester, brætspils-hygge, og mere til

▪ Århus bedste hjemmelavede frokost hver dag, tilberedt af vores helt egen smags- og service ekvilibrist i huset

▪ Fleksibilitet ifm hjemmearbejde. Vi er gode til at mødes virtuelt i løbet af arbejdsdagen, selvom vi ikke altid arbejder på samme adresse

 

OM CHORA

Chora er en international virksomhed med hovedkontor i Aarhus og et kontor i Munchen, Tyskland. Chora samarbejder med anerkendte virksomheder over hele verden. Chora blev grundlagt i 1994, og har lige siden udviklet og solgt højtteknologiske kommunikationsløsninger.