Chora - Dependable Innovation
Chora - Dependable Innovation
EN
 

Accountant
Aarhus, Denmark

Har du en relevant uddannelse indenfor økonomi og er du Bogholder, Regnskabsassistent, Økonomi Assistant, eller lignende med all-round erfaring og interesse for regnskab og finansbogholderi, så kan du være vores nye kollega. Chora A/S søger en Accountant med stærke IT kompetencer til vores domicil i Aarhus. Hos Chora excellerer vi i at designe, udvikle og producere avancerede hardware og software løsninger indenfor telekommunikation.

 

DIN ROLLE

Med reference til CFO får du en bred rolle i en vækstvirksomhed, hvor tonen er uformel, og der ikke er langt fra tanke til handling. Du trives med en hverdag, som byder på mange forskellige arbejdsopgaver, og hvor du aktivt byder ind med ideer for på bedst mulig vis at løse opgaverne.

Dine opgaver kan spænde bredt, og med en god introduktion kan du få mulighed for at drive opgaverne selv. Du får en afvekslende hverdag med varierende opgaver, og du kommer til at samarbejde med andre afdelinger, så din kontaktflade bliver stor.

Dine arbejdsopgaver inkluderer bl.a.:
▪ Dagligt finansbogholderi for Chora gruppens selskaber herunder tysk datterselskab
▪ Debitorstyring
▪ Kreditorstyring inkl. betalinger
▪ Rejseafregninger
▪ Moms
▪ Indberetninger til Danmarks Statistik
▪ Afstemninger ved månedsafslutning
▪ Opfølgning på projekter
▪ Controlling
▪ Medvirke ved implementering af nyt ERP
▪ Ad hoc tasks

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Løn efter kvalifikationer.

 

DIN PROFIL

Den ideelle kandidat har en relevant økonomiuddannelse samt gå-på-mod og all-round erfaring indenfor økonomi. Du har en systematisk tilgang til dine opgaver, og du er grundig i din måde at arbejde på. Du har let til smil og social omgang med kolleger. Digitale værktøjer er noget, som du dagligt benytter og er nysgerrig omkring, og du er selvfølgelig en haj til Excel.

Vi ser gerne, at du har minimum 2 års erfaring med lignende arbejdsopgaver, og er flydende i dansk og engelsk – både i skrift og tale.

Stillingen kræver at du har en ren straffeattest, og at du enten er dansk statsborger eller har boet i Danmark de seneste 7 år.

 

OM CHORA

Chora er en international virksomhed med hovedkontor i Aarhus og et kontor i München, Tyskland. Chora samarbejder med anerkendte virksomheder over hele verden. Chora blev grundlagt i 1994, og har lige siden udviklet og solgt højteknologiske kommunikationsløsninger.